5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018

Στις 28/9/2018 στο πλαίσιο του εορτασμού της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018, το σχολείο μας,   διοργάνωσε αθλητικές δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο. Με σύνθημα «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» οι  μαθητές συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις (αερόβιες κινητικές δραστηριότητες,  τρέξιμο, σκυταλοδρομία, κ.ά.,  ομαδικά -ατομικά αθλήματα, καλαθοσφαίριση, ποδόσφαιρο,  βόλεϊ.  Ο συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης θα οδηγήσει στην απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των μαθητών.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός μάς δίνει τη δυνατότητα εκεί που αποτυγχάνουμε να ξαναπροσπαθήσουμε και να βελτιωθούμε. Είναι μια διαδικασία που μας ενώνει με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό το μήνυμα πρέπει να βρίσκεται πάντα μέσα στο μυαλό των μαθητών. Ο αθλητισμός είναι ΖΩΗ.

Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν σε δραστηριότητες όπως παιχνίδια με στεφάνια και μπάλες, σκυταλοδρομίες, τρέξιμο, ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, βόλεϊ που υλοποιήθηκαν στη σχολική μονάδα από τους κ. Κοντογιάννη Ιωάννη, Κολοβέτσιο Αθανάσιο, Καραγκούνη Κων/νο και Ντέφα Βασιλική.
Μια γεύση από τις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μας δίνουν οι φωτογραφίες.

[Best_Wordpress_Gallery id=”58″ gal_title=”2018-09-Athlikes_Drastiriotites”]