7η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου κατέκτησε την 7η θέση στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2019 ανάμεσα στις 103 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας

Ένα… ταξίδι στο μέλλον για μαθητές διοργανώθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου, στο πλαίσιο του φετινού Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση καινοτομίας, που τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, συμμετείχαν πάνω από 2.000 μαθητές από όλη την χώρα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2×2», για μαθητές Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού, είχαν προκριθεί και οι 2 ομάδες του σχολείο μας από τον περιφερειακό διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής που είχε γίνει στα Τρίκαλα

Μετά από μια ιδιαίτερα σκληρή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική διαδικασία, έχοντας κερδίσει μοναδικές εμπειρίες το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στην κατηγορία ποδόσφαιρο 2×2 του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Οι ομάδες Terminators και Iron Team μετά από 4 προκριματικούς γύρους κατέλαβαν την 2η και 22η θέση σε σύνολο 103 συμμετοχών από όλη την Ελλάδα. Στον τελικό γύρο η ομάδα Terminators σταμάτησε στους προημιτελικούς μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στην παράταση καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση στην τελική κατάταξη.

Η ομάδα Terminators αποτελούνταν από τους: Νάκα Νικόλαο, Ροντούλη Σωτήρη και Τζέμο Αντώνη και η ομάδα Iron Team από τους Ντουσίκα Ιωάννη, Νταβάρα Χρήστο και Παπάζογλου Ιωάννη με προπονητή τον καθηγητή πληροφορικής του σχολείου Βάιο Ζιώγα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στον προπονητή  της ομάδας