Γιορτή αποφοίτησης

Τη Δευτέρα, 12/6/2017. Στο δημοτικό θέατρο Τιρνάβου πραγματοποιήθηκε  η τελετή λήξης-αποφοίτησης της ΣΤ΄ τάξης του 1ου 15/θεσιου ολοημέρου δημοτικού σχολείου Τυρνάβου στο δημοτικό θέατρο της πόλης.

Η γιορτή αφιερώθηκε στον άτυχο μαθητή του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου μαθητή και ύστερα το λόγο πηρέ η διευθύντρια του σχολείου κα. Αθανασία Τσιου οπού με το λόγο της αποχαιρέτησε τους μαθητές της έκτης τάξης.

Στη συνεχεία οι μαθητές του ΣΤ΄ 2 μέσα  από το θεατρικό τους δρώμενο μας παρουσίασαν σκηνές ?ατάκες-τραγούδια από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο.

Ακολούθησε ο αποχαιρετισμός της ΣΤ΄ από τους μαθητές της Ε΄ τάξης και απάντηση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης στους μαθητές του σχολείου.

Μετά το πέρας των λόγων του αποχαιρετισμού οι μαθητές του ΣΤ΄ 1 παρουσίασαν το αρχαίο θεατρικό έργο <ειρήνη > του Αριστοφάνη, σε  σύγχρονη διασκευή από τον δάσκαλο κ. Πολύμερο Πανταζή.

Στο τέλος της γιορτής ο σύλλογος γονέων κα κηδεμόνων επέδωσε αναμνηστικά δώρα στους αποφοιτήσαντες μαθητές.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δάσκαλοι των τμημάτων κκ. Πολύμερος Πανταζής και Βασίλης Αρσενίου και η μουσικός του σχολείου κ.  Τζήμα Αφροδίτη.

Πολύτιμη βοήθεια από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου κκ. Εύη Τρουμπούλου,  Κοντογιάννη Γιάννη, Βασιλεία Ντέφα και Βάιο Ζιώγα.