ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 1ου 15/ΘΕΣΙΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ (ΤΗΣ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ)

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε  στο δημοτικό  θέατρο Τυρνάβου η γιορτή αποφοίτησης της Στ’ τάξης του  1ου δημοτικού σχολειού Τιρνάβου.

Οι μαθητές των τριών τμημάτων της Στ’ τάξης  παρουσίασαν το καλύτερο αντιπολεμικό έργο του  ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ , ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ, ΤΗΣ ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

Το έργο διασκευάστηκε και προσαρμόστηκε στα σύγχρονα  προβλήματα του κόσμου και των γυναικών, όπως ο πόλεμος, τα σεξιστικά σχόλια εναντίων των γυναικών, η ενδοοικογενειακή βία και το bullying.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δάσκαλοι της Στ’ τάξης κ.κ. Γιώτα Κόκκαλη, Δημήτρης Τσαμπούκας , Πολύμερος Πανταζής, η μουσικός του σχολειού κ. Τζήμα Αφροδίτη, η θεατρολόγος κ. Ελένη Ελεονώρα Τσιαντούλα. ο καθηγητής εικαστικών κ. Γιώργος Κιτσούλης και ο γυμναστής κ. Γιάννης Κοντογιάννης.

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από  τις κ.κ. Μάχη Παναγιωτίδου και Δέσποινα Δούκα  για την πολύτιμη βοήθεια τους στην ενδυμασία των παιδιών.

Μετά το τέλος της παράστασης οι μαθητές της Ε’ τάξης αποχαιρέτησαν τους μαθητές  της

Στ’  τάξης  και οι μαθητές της Στ τάξης  αφού τους ευχαρίστησαν, αποχαιρέτησαν με τη σειρά τους το σχολειό, τους δασκάλους και όλους τους συμμαθητές τους.

Στο τέλος της γιορτής ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτησε τους μαθητές  δίνοντας τους αναμνηστικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ/ΣΕΝΑΡΙΟ  ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ   ΤΖΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

                    ΤΑΜΠΟΥΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

                    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ

ΗΧΟΣ          ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΚΗΝΙΚΑ     ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ   ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ

                          ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ