Αποχαιρετιστήρια γιορτή της έκτης μας

Την Τρίτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή της έκτης τάξης του σχολείου μας. Η αποχαιρετιστήρια γιορτή της ΣΤ’ Τάξης έχει πάντα άλλο χρώμα, άλλον ήχο, άλλη εικόνα, καθώς σηματοδοτεί το τέλος του Δημοτικού Σχολείου. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν σε όλους μας μια ξεχωριστή βραδιά. Ο Σύλλογός κηδεμόνων, πιστός στις παραδόσεις του, αποχαιρέτησε  τα εκτάκια μας με υπέροχα αναμνηστικά δώρα.

Τη γιορτή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί που υπηρέτησαν στο σχολείο, κ. Τζαλαμούρας Χρήστος και η κ. Χατζημίχου Μαρίνα. Παρευρέθηκε και ο νέος διευθυντής κ. Καραμπούλας Σπύρος.
Είμαστε σίγουροι ότι η βραδιά αυτή θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους και θα τους συντροφεύει τα επόμενα χρόνια. Ευχόμαστε να έχουν ένα υπέροχο καλοκαίρι και  πρόοδο στη συνέχεια της μαθητικής τους ζωής.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της γιορτής, τους δασκάλους του ΣΤ1 και ΣΤ2 Πανταζή Πολύμερο και Παπουλιά Μένη, την γυμνάστρια  Βασιλεία Ντέφα, την εικαστικό Αλεξάνδρα Αντωνάκη την μουσικό Αφροδίτη Τζήμα, τον  δάσκαλο κ. Δημήτρη Ταμπούκα και τον Αναπλ. Δ/ντή Κοντογιάννη Ιωάννη

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!!!
Καλό καλοκαίρι!