Βραβείο «Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

Το σχολείο μας, μετά την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, τιμήθηκε και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, για το πρόγραμμα eTwinning  “International Scratch Challenge#2”. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι μαθητές του ΣΤ2.  Ένα ακόμη μεγαλύτερο  «μπράβο» στους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθειά, την δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό τους!  Υπεύθυνος εκπαιδευτικός του προγράμματος Ζιώγας Βάιος ΠΕ86.

Ακολουθεί η επιστολή του eTwinning Team

Αγαπητέ Vaios Ziogas,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “International Scratch Challenge#2”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team